Μεταφορικά    Τρόποι Πληρωμής    Συχνές Ερωτήσεις    Είσοδος    Νέο μέλος  0,00€
 
Μάρκες Ελαστικών
Michelin
Bridgestone
Pirelli
Goodyear
Dunlop
Continental
Matador
Gislaved
Uniroyal
Barum
BF Goodrich
Sava
 
 
  Τελευταία Νέα
11/3/2012
Ενεργειακή ετικέτα σε όλα τα νέα ελαστικά
Με τη λεγόμενη ενεργειακή ετικέτα και βάσει ευρωπαϊκής νομοθεσίας...
2/29/2012
Η Bridgestone λανσάρει το Adrenalin RE002 Potenza
Η Bridgestone έχει ξεκινήσει την παραγωγή του...
2/29/2012
Στην Κίνα ανοίγει η Continental εξεταστικό κέντρο χειμερινών ελαστικών
Τα επίσημα εγκαίνια του νέου κέντρου δοκιμών του εξεταστικού...
1/28/2012
Υποτονικές οι πωλήσεις των Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων
Μια έκθεση στον Τύπο της Αγγλίας...
 
     
  Αναζήτηση Ελαστικών
πατήστε για μεγέθυνση
Matador MP 16 Stella 2
(Θερινά)


Επιλέξτε διάσταση :

   Περιγραφή Ελαστικού   
   Τεχνικά Χαρακτηριστικά   

Το νέο πέλμα θερινών ελαστικών αυτοκινήτου, που επεκτείνει την γκάμα των ελαστικών του για τα χαμηλότερα και μεσαία αυτοκίνητα κατηγορίας, με ένα ασύμμετρο σχέδιο ενός διαχρονικού σχεδίου, που απεικονίζει τις πιο πρόσφατες τάσεις και τη γνώση στην ανάπτυξη των ελαστικών του αυτοκινήτου.

Συγκρινόμενο με τον προκάτοχο του MP15, τα όρια στον τομέα της ασφάλειας και της άνεσης έχουν μετατοπιστεί σημαντικά. Το μειωμένο επίπεδο θορύβου επηρεάζει θετικά την άνεση, ενώ η νέα μορφή, το μείγμα και η διαμόρφωση σημαίνουν μια υψηλότερη διάρκεια ζωής.
Λόγω των διαφορετικών ιδιοτήτων, το σχέδιο διαιρείται σε εσωτερικά και εξωτερικά μέρη. Ο στόχος του εξωτερικού μέρους είναι η μέγιστη μεταφορά των δυνάμεων κατά τη διάρκεια των αλλαγών επιτάχυνσης, επιβράδυνσης και κατεύθυνσης κίνησης. Για αυτόν τον λόγο, το εξωτερικό μέρος αποτελείται από πιο ογκώδεις μπλοκ πέλματος με ένα υψηλότερο μερίδιο του υλικού στον τομέα του ίχνους του ελαστικού. Το εσωτερικό μέρος αποτελείται από μπλοκ μικρότερου πλάτους με μεγαλύτερα αυλάκια που προβλέπουν την γρήγορη διέλευση του νερού από την κεντρική ζώνη, η οποία βελτιώνει την οδική επαφή στις υγρές επιφάνειες, επιτρέποντας κατά συνέπεια μια ασφαλή μεταφορά των δυνάμεων ώθησης και φρένων.

Το πέλμα αυτό χρησιμοποιεί μια νέα τεχνολογία VOC FREE,προετοιμασίας ενός οικολογικού μείγματος πέλματος σιλικόνης με χαμηλή αντίσταση κύλισης και υψηλή προσκόλληση σε στεγνούς και υγρούς δρόμους. Το μείγμα περιλαμβάνει ένα εφαρμοσμένο ενεργοποιητή νέας γενιάς, η οποία εξασφαλίζει χαμηλότερες εκπομπές ρύπων VOC(Volatile Organic Compounds) σύμφωνα με τα πρότυπα της ΕΕ. Επίσης χρησιμοποιείται ένας οικολογικός πλαστικοποιητής τύπου RAE και σε συνδυασμό με μια νέα υψηλή αποδοτική μίξη επεξεργασίας, η οποία σε σχέση με τον ενεργοποιητή , χαμηλώνει σημαντικά την αντίσταση κύλισης των ελαστικών του αυτοκινήτου.

Ο θόρυβος μειώνεται χρησιμοποιώντας ένα διαφορετικό σχέδιο πέλματος των ενθέτων σχεδίων των εξωτερικών και εσωτερικών μερών και λόγω της μορφής των μπλοκ πέλματος, σχεδιάστηκε να λάβει υπόψη την άνεση και την ακαμψία του πέλματος.
Το σχέδιο του πλαϊνού του ελαστικού γίνεται με έναν πλαστικό τρόπο σε συνδυασμό μαλακών μορφών, που επιτρέπουν την αναγραφή χαρακτηριστικών γνωρισμάτων όπως , πληροφορίες για τον πελάτη διάρκειας ζωής και τη θέση του ελαστικού αυτοκινήτου που τοποθετείται σε ένα όχημα. Ο δείκτης πέλματος ενημερώνει για την υπόλοιπη θέση του βάθους σχεδίων.

περισσότερες φωτογραφίες
πατήστε για μεγέθυνση
επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα
Tyres.gr E-shop Πληροφορίες Μάρκες Ελαστικών Kατηγορίες Ελαστικών
 
Η εταιρεία μας
Συνεργάτες
Τελευταία Νέα
Προσφορές
Επικοινωνία
 
 
Ο Λογαριασμός μου
Καλάθι Αγορών
Ταμείο
Τρόποι Αποστολών
Τρόποι Πληρωμής
 
 
Συχνές Ερωτήσεις
Τεχνικές Πληροφορίες
Όροι & Προϋποθέσεις Πωλήσεων
Όροι Χρήσης
 
 
Continental Dunlop
Goodyear Michelin
Pirelli Uniroyal
Barum Bridgestone
Gislaved BF Goodrich
Matador Sava
Επιβατικά
4x4
Van
RFT
 
 
Κατασκευή Iστοσελίδων Θεσσαλονίκη - Istopolis  
Copyright © 2019 Tyres.gr  |  Follow us