Η εταιρεία μας    Επικοινωνία     Συχνές Ερωτήσεις    Συνεργάτες    Προσφορές
 
Μάρκες Ελαστικών
Michelin
Bridgestone
Pirelli
Goodyear
Dunlop
Continental
Matador
Gislaved
Uniroyal
Barum
Sava
Hankook
 
 
  Τελευταία Νέα
1/7/2021
Η Test World μετατρέπει τις εσωτερικές εγκαταστάσεις της για να καλύψει τη ζήτηση για δοκιμές πάγου
Η Test World(εταιρεία δοκιμών ελαστικών) έχει μετατρέψει τμήμα...
1/7/2021
Η Michelin τοποθετεί RFID σε όλα τα ελαστικά αυτοκινήτων και φορτηγών έως το 2023
Η Michelin ανακοίνωσε πρωτοποριακά σχέδια για να εξοπλίσει...
1/4/2021
Η Bridgestone παρουσιάζει το Potenza Sport
Στις αρχές του 2021, το Potenza Sport θα αντικαταστήσει το...
1/4/2021
Η νέα τεχνολογία ελαστικών της Pirelli περιλαμβάνει τη σειρά «Elect» για ηλεκτρικά οχήματα
Η Pirelli συντονίζεται με τα ηλεκτρικά οχήματα δημιουργώντας...
 
     
  Τελευταία Νέα
Η Bridgestone παρουσιάζει το Potenza Sport
Το νέο Potenza Sport
Στις αρχές του 2021, το Potenza Sport θα αντικαταστήσει το Potenza S001 ως η ναυαρχίδα της σειράς ελαστικών της Bridgestone. Η Bridgestone λέει ότι το νέο ελαστικό εξαιρετικά υψηλής απόδοσης διαθέτει «εξαιρετικές δυνατότητες τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο» καθώς και υψηλότερο δυναμικό χιλιομετρικής απόδοσης από τον προκάτοχό του. Και οι 96 διαστάσεις της σειράς Potenza Sport έχουν μια ετικέτα ΕΕ «Α» για υγρό κράτημα.

«Αυτό το ελαστικό επόμενης γενιάς αντιπροσωπεύει ένα νέο πρότυπο στα κορυφαία υψηλών επιδόσεων ελαστικά, παρέχοντας την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία στο στεγνό που υποστηρίζεται από ένα πολύ καλό πακέτο υγρού», δηλώνει η Bridgestone.

Ο κατασκευαστής ελαστικών αναφέρει ότι βασίστηκε στην προηγούμενη εμπειρία στη Formula 1 καθώς και σε συνεργασίες και εμπειρίες με πρώτες τοποθετήσεις κατά την ανάπτυξη του Potenza Sport. Επίσης, άκουσε τα σχόλια των τελικών χρηστών, σε συνεντεύξεις με περισσότερους από 3.800 οδηγούς από όλη την Ευρώπη. «Η συμβολή τους έδωσε στη Bridgestone τα θεμέλια για την κατασκευή ενός ελαστικού εξαιρετικά υψηλών αποδόσεων που ικανοποιεί τις ανάγκες και τις προσδοκίες και του πιο απαιτητικού οδηγού».

Εικονικός σχεδιασμός, νέες τεχνολογίες

Η Bridgestone χρησιμοποίησε την εικονική τεχνολογία ανάπτυξης ελαστικών στα πρώτα στάδια του έργου Potenza Sport. Αυτό του επέτρεψε να προβλέψει με ακρίβεια την απόδοση χωρίς να χρειάζεται να παράγει φυσικά και να δοκιμάσει ένα αρχικό πρωτότυπο, μια προσέγγιση εξοικονόμησης πόρων που λέγεται ότι μειώνει το χρόνο που απαιτείται για να φέρει ένα ελαστικό στην αγορά.

Το Potenza Sport ενσωματώνει μια σειρά από υπερσύγχρονες τεχνολογίες Bridgestone. Ο σχεδιασμός πέλματος, για παράδειγμα, διαθέτει τρισδιάστατες γωνίες για να αυξήσει την ακαμψία της διάτμησης και έτσι να βελτιώσει την αντοχή στο φρενάρισμα και την τριβή. Η ελαστική ένωση του ελαστικού επωφελείται τόσο από μια νέα φόρμουλα όσο και από την τελευταία τεχνολογία ανάμειξης, και η Bridgestone αναφέρει ότι αυτοί οι παράγοντες έχουν ως αποτέλεσμα βελτιωμένη απόδοση τόσο σε υγρές όσο και σε ξηρές συνθήκες. Μια νέα ενίσχυση υβριδικής κορώνας μεγιστοποιεί την απόδοση ευστάθειας του ελαστικού με υψηλή ταχύτητα, ενώ οι βελτιώσεις στο περίβλημα αυξάνουν την απόδοση σταθερότητας και την απόκριση διεύθυνσης βελτιστοποιώντας την αντίσταση κύλισης.

Πρώτη τοποθέτηση & παρουσία στην αγορά

Αρκετοί κατασκευαστές πολυτελών αυτοκινήτων δοκιμάζουν και τοποθετούν ήδη στο εργοστάσιό τους τα προσαρμοσμένα ελαστικά Potenza Sport. Οι γνήσιες προσφορές εξοπλισμού που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής περιλαμβάνουν την προμήθεια για τις σειρές Maserati MC20, Lamborghini Huracán STO και BMW 8. Η Bridgestone μοιράζεται ότι θα ακολουθήσουν «πολλές ακόμη» εγκρίσεις αρχικού εξοπλισμού.

Οι πωλήσεις για την αγορά ξεκινούν τον Ιανουάριο του 2021 σε όλη την Ευρώπη και πέραν αυτής. Το Potenza Sport θα διατίθεται σε 96 μεγέθη για διαμέτρους ζάντας 17 έως 22 ιντσών, μια σειρά που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επιβατικών αυτοκινήτων και SUV στην αγορά, που κυμαίνονται από αυτοκίνητα παραγωγής και SUV έως πολυτελή και αυτοκίνητα κύρους.
επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα
Tyres.gr Info Πληροφορίες Μάρκες Ελαστικών Kατηγορίες Ελαστικών
 
Η εταιρεία μας
Συνεργάτες
Τελευταία Νέα
Προσφορές
Επικοινωνία
 
 
Τρόποι Αποστολών
Τρόποι Πληρωμής
Μεταφορικά
 
 
Συχνές Ερωτήσεις
Τεχνικές Πληροφορίες
Όροι & Προϋποθέσεις Πωλήσεων
Όροι Χρήσης
 
 
Continental Dunlop
Goodyear Michelin
Pirelli Uniroyal
Barum Bridgestone
Gislaved Matador
Sava Hankook
Επιβατικά
4x4
Van
RFT
 
 
     TYRES.GR © 2021