Μεταφορικά    Τρόποι Πληρωμής    Συχνές Ερωτήσεις    Είσοδος    Νέο μέλος  0,00€
 
Μάρκες Ελαστικών
Michelin
Bridgestone
Pirelli
Goodyear
Dunlop
Continental
Matador
Gislaved
Uniroyal
Barum
BF Goodrich
Sava
 
 
  Τελευταία Νέα
11/3/2012
Ενεργειακή ετικέτα σε όλα τα νέα ελαστικά
Με τη λεγόμενη ενεργειακή ετικέτα και βάσει ευρωπαϊκής νομοθεσίας...
2/29/2012
Η Bridgestone λανσάρει το Adrenalin RE002 Potenza
Η Bridgestone έχει ξεκινήσει την παραγωγή του...
2/29/2012
Στην Κίνα ανοίγει η Continental εξεταστικό κέντρο χειμερινών ελαστικών
Τα επίσημα εγκαίνια του νέου κέντρου δοκιμών του εξεταστικού...
1/28/2012
Υποτονικές οι πωλήσεις των Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων
Μια έκθεση στον Τύπο της Αγγλίας...
 
     
  Τελευταία Νέα
Ξεκινά η κατασκευή του εργοστασίου της Continental στην Kaluga
O Project manager Georgy Rotov, Νικολάι Setzer και o Υποδιοικητής της Kaluga Maxim Akimov στον θεμέλιο λίθο, για την τελετή στην Kaluga
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στο νέο εργοστάσιο επιβατικών ελαστικών στην Kaluga της Continental στη Ρωσία. Στις 29 Νοεμβρίου η εταιρεία κατασκευής ελαστικών έκανε την τελετή με θέα τον θεμέλιο λίθο και υπέγραψε στο χώρο του ξενοδοχείου συμβόλαιο με την περιφερειακή κυβέρνηση της Kaluga. Η Continental λέει ότι το πρώτο στάδιο του έργου στο εργοστάσιο Kaluga θα κοστίσει περίπου 240 εκατ. ευρώ και προβλέπει τέσσερα εκατομμύρια ελαστικά ετησίως, με την πρώτη γραμμή παραγωγής ελαστικών επιβατικών αυτοκινήτων να προγραμματίζεται να κυλήσει προς το τέλος του 2013. Βραχυπρόθεσμα προγραμματίζεται επίσης περαιτέρω επέκταση της εγκατάστασης, προσθέτει η εταιρεία.

Η Continental είναι βέβαιη ότι το νέο εργοστάσιο στην Kaluga θα συμβάλει σημαντικά προς την εξασφάλιση μακρόχρονης ηγετικής θέσης της στην αγορά της Ευρώπης. Τόσο η εθνική κυβέρνηση της Ρωσίας όσο και της περιφερειακής διοίκησης της Kaluga, έχουν διασφαλίσει την υποστήριξή τους για τα νέα επιβατικά ελαστικά της Continental. Σύμφωνα με την Continental, η αναμενόμενη ισχυρή ανάπτυξη στη Ρωσία συνδέεται στενά με μια στοχευμένη πολιτική διευθέτηση, στο πλαίσιο του τομέα των οχημάτων που έχει ήδη οδηγήσει πολυάριθμους διεθνείς κατασκευαστές αυτοκινήτων και προμηθευτές για την ίδρυση εγκαταστάσεων στην Kaluga.

Στις 28 Νοεμβρίου, 2007, η Volkswagen Group άνοιξε ένα νέο εργοστάσιο συναρμολόγησης στην Kaluga, με περαιτέρω σχέδια επέκτασης που ολοκληρώθηκαν κατά τη διάρκεια του 2009. Η επένδυση έχει φτάσει πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ. Το εργοστάσιο συναρμολογεί επί του παρόντος το Volkswagen Passat και Škoda Octavia . Προβλεπόμενη ετήσια δυναμικότητα από το 2009 περίπου 150.000 οχήματα .

Στις 15 Οκτωβρίου 2007, η Volvo Group ξεκίνησε την κατασκευή ενός νέου εργοστάσιου συναρμολόγησης φορτηγών, που ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2009. Η ετήσια δυναμικότητα του εργοστασίου υπολογίζεται στα 10.000 Volvo και 5.000 Renault φορτηγά.

Στις 12 Δεκεμβρίου 2007, η PSA Peugeot-Citroen ανακοίνωσε την απόφασή της να κατασκευάσει ένα νέο εργοστάσιο συναρμολόγησης στην Kaluga. Το Μάρτιο του 2010 το εργοστάσιο άρχισε να λειτουργεί, κατασκευάζοντας το Peugeot 308 για την τοπική ρωσική αγορά και παράγει επίσης και μοντέλα της Citroen και της Mitsubishi.
επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα
Tyres.gr E-shop Πληροφορίες Μάρκες Ελαστικών Kατηγορίες Ελαστικών
 
Η εταιρεία μας
Συνεργάτες
Τελευταία Νέα
Προσφορές
Επικοινωνία
 
 
Ο Λογαριασμός μου
Καλάθι Αγορών
Ταμείο
Τρόποι Αποστολών
Τρόποι Πληρωμής
 
 
Συχνές Ερωτήσεις
Τεχνικές Πληροφορίες
Όροι & Προϋποθέσεις Πωλήσεων
Όροι Χρήσης
 
 
Continental Dunlop
Goodyear Michelin
Pirelli Uniroyal
Barum Bridgestone
Gislaved BF Goodrich
Matador Sava
Επιβατικά
4x4
Van
RFT
 
 
Κατασκευή Iστοσελίδων Θεσσαλονίκη - Istopolis  
Copyright © 2019 Tyres.gr  |  Follow us